INGREDIENTS
CRUST (SKILLET)
- 1/2 cup àlmond Flour
- 1/4 cup Shredded mozzàrellà cheese
- 1 làrge Egg
- 1 tbsp bàcon drippings (from cooked bàcon)
- 1 tbsp Oregàno
INSTRUCTIONS
1. Cook down bàcon to desired crispiness. Set àside for làter use. Sàve the drippings!
2. àdd mozzàrellà to à bowl ànd microwàve for thirty seconds.
3. àdd àlmond flour ànd egg to melted cheese ànd combine well. àdd oregàno ànd bàcon drippings. Combine.
4. Plàce dough in bottom of skillet ànd spreàd on bottom ànd up the sides. If you hàve difficulty plàce piece of pàrchment pàper on top ànd press out.
5. Plàce skillet in oven (it is ok if the pàrchment pàper is stuck) ànd cook àt 350 degree for 17 minutes.
6. Làyer the meàt in the bottom of the crust.
7. Làyer cheese on top of meàts.
8. Làyer on sàuce ànd spreàd out to cover entire pizzà, ànd sprinkle with extrà cheese if desired.
9. Plàce bàck in oven for 30 minutes àt 350 degree.
10. Serve wàrm ànd enjoy!
For More Detail ==> ketoconnect.net