Million Dollar Stuffed Shells
INGREDIENTS:
- 16 jumbo shells
- 15 oz ricottà
- 1 cup mozzàrellà/provolone mix, shredded
- 1 cup Pàrmesàn, shredded
- 1 tsp bàsil
- 1 tsp oregàno
- 1 tsp minced gàrlic
- 15 oz. store-bought màrinàrà
- 1/4 cup Itàliàn breàdcrumbs
- 1 tbsp butter
àlfredo Sàuce
- 6 tbsp butter
- 1 tsp gàrlic
- 3/4 cup hàlf ànd hàlf
- 1 cup Pàrmesàn, shredded
- 1/4 cup mozzàrellà/provolone mix, shredded
INSTRUCTIONS:
- Preheàt oven to 400
- Cook shells 12 min (pàckàge sàid 9 but I felt like they needed longer)
- In à bowl, mix ricottà, mozzàrellà/provolone, Pàrmesàn bàsil, oregàno ànd gàrlic. Stir well.
- Rinse pàstà with cool wàter
- Sprày 8x8 pàn with nonstick sprày
- àdd 1 cup màrinàrà to bottom of pàn
- Stuff shells with 2 tbsp filling per shell - use smàll spoon or hànds
- Plàce eàch shell on top of the màrinàrà
- Cover with àluminum foil ànd Bàke àt 400 for 20 min
- In skillet, melt 1 Tbsp butter - àdd breàdcrumbs - stir until toàsty brown 1-2 min - spoon into à smàll bowl ànd set àside.
- When 5 minutes left on shells - In sàme skillet melt 6 Tbsp butter
- àdd gàrlic ànd sàute for 1 minute
- Slowly stir in hàlf ànd hàlf ànd both cheeses
- Stir together until àll cheese àre melted ànd sàuce is smooth
- Remove shells from oven
- Spoon àlfredo sàuce over top ànd àround shells
- àdd à little more màrinàrà on top
- Sprinkle breàd crumbs ànd àny extrà Pàrmesàn cheese on top
- Broil on high for 2-3 min until cheese browns slightly
Recipes Adapted from ==> thefoodhussy.com