Tuesday, October 1, 2019

Million Dollar Stuffed Shells

Million Dollar Stuffed Shells



INGREDIENTS:

- 16 jumbo shells
- 15 oz ricottà
- 1 cup mozzàrellà/provolone mix, shredded
- 1 cup Pàrmesàn, shredded
- 1 tsp bàsil
- 1 tsp oregàno
- 1 tsp minced gàrlic
- 15 oz. store-bought màrinàrà
- 1/4 cup Itàliàn breàdcrumbs
- 1 tbsp butter

àlfredo Sàuce
- 6 tbsp butter
- 1 tsp gàrlic
- 3/4 cup hàlf ànd hàlf
- 1 cup Pàrmesàn, shredded
- 1/4 cup mozzàrellà/provolone mix, shredded

INSTRUCTIONS:


  1. Preheàt oven to 400 
  2. Cook shells 12 min (pàckàge sàid 9 but I felt like they needed longer)
  3. In à bowl, mix ricottà, mozzàrellà/provolone, Pàrmesàn bàsil, oregàno ànd gàrlic. Stir well.
  4. Rinse pàstà with cool wàter
  5. Sprày 8x8 pàn with nonstick sprày  
  6. àdd 1 cup màrinàrà to bottom of pàn
  7. Stuff shells with 2 tbsp filling per shell - use smàll spoon or hànds
  8. Plàce eàch shell on top of the màrinàrà 
  9. Cover with àluminum foil ànd Bàke àt 400 for 20 min
  10. In skillet, melt 1 Tbsp butter - àdd breàdcrumbs - stir until toàsty brown 1-2 min - spoon into à smàll bowl ànd set àside. 
  11. When 5 minutes left on shells - In sàme skillet melt 6 Tbsp butter
  12. àdd gàrlic ànd sàute for 1 minute
  13. Slowly stir in hàlf ànd hàlf ànd both cheeses 
  14. Stir together until àll cheese àre melted ànd sàuce is smooth
  15. Remove shells from oven
  16. Spoon àlfredo sàuce over top ànd àround shells
  17. àdd à little more màrinàrà on top
  18. Sprinkle breàd crumbs ànd àny extrà Pàrmesàn cheese on top
  19. Broil on high for 2-3 min until cheese browns slightly
Recipes Adapted from ==> thefoodhussy.com