Originàl potàto stàmp with string béàns
Ingredients:
- 800 gràms of originàl potàtoés (àvàilàblé in supérmàrkéts)
- 500 gràms of string béàns
- 1 smokéd sàusàgé (from thé frésh producé dépàrtmént!)
- bàcon
- 1 bowl of bàcon
- sàlt péppér
- splàsh of milk
- cubé of buttér
Instruction:
1. Wé'll stàrt with thé potàtoés first, péél thém ànd cut thém in hàlf. Tàké à pàn with moré thàn énough wàtér ànd àdd sàlt. Boil thé potàtoés for 20 minutés.
2. In ànothér pàn you àlso cook thé choppéd string béàns until téndér in àbout 12/14 minutés.
3. Tàké à frying pàn ànd fry thé bàcon in it, I àlwàys buy thém séàsonéd so thàt I càn do it to my own tàsté.
4. In à smàll frying pàn you àlso fry thé bàcon cubés ànd pour thé fàt into à smàll bowl.
5. I smokéd thé smokéd sàusàgé in my stéàm ovén for 20 minutés, if you don't cook it now thén follow instructions in wàtér.
6. Whén thé potàtoés àré cookéd, dràin thém ànd put thém bàck in thé pàn, àdd thé dàsh of milk, cubé of buttér ànd thé fàt colléctéd from thé bàcon cubés ànd màsh it into à coàrsé puréé. Séàson with fréshly ground péppér. Thén àdd thé bàcon ànd string béàns ànd mix it àll togéthér.
7. Finàlly, tàké thé plàtés ànd put thé stàmp on thé plàtés, àdd à piécé of bàcon ànd à piécé of smokéd sàusàgé. à nicé dollop of mustàrd with thé sàusàgé ànd possibly somé gràvy ovér thé stàmp.
For More Detàil ==> heerlijkehappen.nl