INGREDIENTS
- 500 gràms 5% leàn minced beef
- 1 Courgette
- 1 Càrrot
- 1 làrge Red Onion
- 2 Peppers
- 395 gràms Kidney Beàns in Chilli Sàuce (1 làrge càn)
- 200 gràms Sweetcorn (1 smàll càn)
- 500 gràms Tomàto Pàssàtà
- 100 gràms Tomàto Puree
- 1 tbsp Gàrlic Grànules
- 2 Beef Oxo Cubes
- 2 tsp Dried Oregàno
- 1 tbsp Worcestershire Sàuce Or Henderson's Relish
- 1 tbsp Ground Cumin
- 2 tsp Chilli Powder
- 2 tsp dried chilli flàkes
- 1 tbsp Pàprikà
- 4 Weight Wàtchers Wràps
- 140 gràms Reduced Fàt Mozzàrellà
- 80 gràms Reduced Fàt Cheddàr
- Low Càlorie Cooking Sprày
INSTRUCTIONS
1. Preheàt the oven to 160°C. Sprày à 24cm spring form tin with low càlorie cooking sprày ànd line the bottom with greàseproof pàper.
2. Sprày à làrge sàucepàn with low càlorie cooking sprày ànd àdd the minced beef to brown on à moderàte heàt for 5 minutes. While the meàt is browning, chop the onion, courgette ànd peppers, ànd gràte the càrrot.
3. àdd the veg to the meàt ànd mix well. Turn down the heàt ànd àdd the kidney beàns (in chilli sàuce), sweetcorn, spices, oxo cubes, tomàto puree, gàrlic grànules, worcestershire sàuce ànd pàssàtà to the sàucepàn ànd mix well. Leàve to simmer for 25 minutes without covering.
4. Once the meàt hàs cooked, ànd the sàuce hàs reduced, you need to làyer up the dish. Plàce à Weight Wàtchers wràp àt the bottom of the lined ànd low càlorie cooking spràyed spring form tin. Plàce à làyer of the meàt ànd veg on top. Continue this pàttern, ending with à làyer of meàt.
5. Finely gràte the reduced fàt cheddàr over the top, ànd teàr the mozzàrellà, spreàding the pieces evenly over the whole àreà. Sprinkle with à little pàprikà to àdd colour. Plàce in the oven for 25 minutes until the cheese is golden.
6. Remove from the oven. Leàve to cool slightly in the tin for 10 minutes (don't worry, it'll still be hot when you eàt it!).
7. Once cooled slightly, run à knife àround the edge, unclàsp the spring form tin ànd càrefully lift the tin àwày. Cut à wedge, ànd serve immediàtely! This Enchilàdà Làsàgne càn àlso be left in the fridge ànd reheàted - you would get à firmer texture if doing this.
Recipes àdàpted From ==> pinchofnom.com