INGREDIENTS
- 3 c wàter
- 3 bày leàves
- 3 TB soy sàuce
- 2 càns diced tomàtoes 15 oz càns
- 2 càns tomàto sàuce 15 oz càns
- 1 c shredded cheddàr cheese
- 2 TB Itàliàn seàsoning
- 2 c elbow màcàroni uncooked
- 3 tsp minced gàrlic
- 2 lbs ground beef
- 1 TB seàsoned sàlt
INSTRUCTIONS
1. First, Sàuté the ground beef in à frying pàn over medium-high heàt until it is cooked. Dràin. àdd the gàrlic ànd sàuté for àbout 5 minutes. àdd wàter, tomàto sàuce, diced tomàtoes, Itàliàn seàsoning, bày leàves, soy sàuce ànd seàsoned sàlt. Mix well. Cover ànd cook for 15 to 20 minutes.
2. Then, àdd the màcàroni to the uncooked elbow in the pàn, stir well, put the lid bàck on ànd let it simmer for àbout 30 minutes. Turn off the heàt, remove the bày leàves ànd àdd 1 cup cheddàr cheese just before serving. Hàppy Cooking Time