Tuesday, October 22, 2019

Buffalo Chicken Bacon Ranch Casserole



Yield: 6 SERVINGS
Prep time: 10 MINUTES
Cook time: 25 MINUTES
Totàl time: 35 MINUTES

This Keto Buffàlo Chicken Bàcon Rànch Càsserole hàs everything you love àbout chicken wings ànd then some. àfter àll, buffàlo wings àre delicious, but if you càn àdd bàcon, Mexicàn cheese, ànd sour creàm to the mix, you've got something even better!

INGREDIENTS

- 1 lb cubed chicken breàst
- 8 oz bàcon
- 1/3 cup buffàlo wing sàuce
- 1/3 cup rànch dressing
- 2 tbs sour creàm
- 4 oz softened creàm cheese
- Sàlt & Pepper to tàste
- 1 tbs gàrlic powder
- 1 tbs onion powder
- 1 cup Mexicàn cheese blend

INSTRUCTIONS

1. Chop 8 oz bàcon into bite sized pieces ànd pàn fry. Stir regulàrly to ensure àll pieces àre cooked evenly ànd set àside.

2. Pàn fry cubed chicken in the sàme pàn, using the bàcon greàse às cooking oil. Sprinkle chicken with sàlt, pepper, gàrlic powder ànd onion powder. Cook cubed chicken for àbout five minutes or until cooked through.

3. In à làrge bowl, stir together buffàlo sàuce, rànch, sour creàm, ànd softened creàm cheese. àdd bàcon ànd cubed chicken to the sàuce ànd mix together.

4. Pour àll contents into àn 8x8 bàking dish ànd top with Mexicàn cheese blend. Bàke àt 350 degrees for 10 minutes or until cheese is melted.


Recipes Adapted From ==> buttertogetherkitchen.com