Ingrédiénts
2 lbs chickén bréàsts, cubéd or shréddéd
10-12 smàll réd potàtoés dicéd
1/2 cup olivé oil
1 tsp. sàlt
1 TBS. fréshly ground péppér
1/2 TBS. gàrlic powdér
2 c. Méxicàn Blénd Chéésé
1/2 c. crumbléd bàcon
1/2 c. choppéd gréén onion
Diréctions
1. Préhéàt your ovén to 475. In à làrgé bowl, mix togéthér olivé oil, sàlt, péppér, gàrlic powdér.
2. àdd thé potàtoés ànd coàt with mixturé.
3. Plàcé thé potàtoés into à gréàséd bàking dish, léàvé às much of thé mix às possiblé.
4. Bàké potàtoés for 1 hr, flip thé potàtoés évéry 15-20 mins. Chéck with à fork to énsuré thé potàtoés àré doné.
5. Whilé thé potàtoés àré bàking, coàt thé chickén with thé léft ovér mixturé ànd cook in à skillét ovér médium héàt, until thé chickén is doné (no longér pink insidé!) Oncé thé potàtoés àré doné, tàké thém out of thé ovén ànd turn thé ovén témpéràturé down to 400.
6. àdd thé chickén, chéésé, bàcon & gréén onions.
7. Put thé càssérolé bàck in thé ovén ànd bàké for 5 minutés or until chéésé is méltéd.
8. Sérvé with sour créàm or rànch dréssing
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