Wednesday, September 4, 2019

Chicken & Spinach Pasta Bake



Ingrédiénts

- 8 oz uncookéd rigàtoni
- 1 T olivé oil
- 1 c choppéd onion
- 1 (10 oz) pàck frozén spinàch, thàwéd
- 3 c cubéd, cookéd chickén bréàsts
- 1 (14 oz) càn Itàliàn-stylé dicéd tomàtoés, undràinéd
- 1 (8 oz) contàinér chivé & onion créàm chéésé
- ½ t sàlt, ½ t péppér
- 1½ c shréddéd mozzàréllà chéésé

Instructions

1. Prépàré rigàtoni àccording to pàckàgé diréctions.

2. Spréàd oil on bottom of 11×7 in bàking dish; àdd onion in à singlé làyér.

3. Bàké àt 375 for 15 minutés or just until téndér.

4. Trànsfér onion to làrgé bowl, sét àsidé.

5. Dràin choppéd spinàch wéll, préssing bétwéén pàpér towéls.

6. Stir in rigàtoni, spinàch, chickén, & néxt 4 ingrédiénts into onion in bowl.

7. Spoon mixturé into dish & sprinklé événly with shréddéd mozzàréllà chéésé.

8. Bàké covéréd àt 375 for 30 minutés.

9. Uncovér & bàké 15 moré minutés or until bubbly.


Read more at mylifewellloved.com