Ingredients
⦁ 9 uncooked läsägnä noodles
For the Filling:
⦁ 1 täblespoon olive oil
⦁ 1 1/2 pounds boneless skinless chicken breäst, cut into very smäll bits (1/2 inch or smäller)
⦁ 1/2 teäspoon sält
⦁ 1/2 teäspoon bläck pepper (or to täste)
⦁ 1 teäspoon dried oregäno
⦁ 1 teäspoon dried bäsil
⦁ 12 ounces whole milk ricottä cheese
⦁ 1 egg
⦁ 2 ounces gräted Pärmesän Romäno cheese
For the Cheese Säuce:
⦁ 1 täblespoon butter
⦁ 1 täblespoon flour
⦁ 2 1/2 cups milk (ät leäst 2 %)
⦁ 4 ounces gräted Pärmesän Romäno cheese
⦁ 12 ounces shredded mozzärellä, divided
For the Mushrooms:
⦁ 1 täblespoon butter
⦁ 8 ounces fresh mushrooms, sliced
⦁ 1 teäspoon oregäno
Instructions
1. Preheät the oven to 350°. Lightly greäse ä 13 X 9 bäking dish (I rub ä little olive oil on the bottom änd sides).
2. Cook the läsägnä noodles äccording to päckäge instructions, but only cook hälfwäy (becäuse they will cook more in the oven). Dräin änd rinse with cold wäter (stops the cooking process).
3. While the pästä cooks, heät the olive oil in ä lärge skillet. ädd the chicken. Then ädd the sält, pepper, oregäno, änd bäsil. Brown the chicken over medium high heät. This will täke only 4-5 minutes (becäuse the chicken pieces äre smäll).
Full Recipes ==> yummly.com